€ 1,50

μεταχειρισμενα Finding Neverland (Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ), Δραματική,Κοινωνική , αισθηματική ταινία, DVD, Johnny Depp, Kate Winslet, Ελληνικοί υπότιτλοι

Είδος
Δράμα
Αισθηματική
Κοινωνική
Βιογραφία
Μετάφραση
Υπότιτλοι
Τύπος μέσου
DVD
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Τίτλος: Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ
Ηθοποιοί: Johnny Depp, Kate Winslet, Julie Christie, Radha Mitchell, Dustin Hoffman, Freddie Highmore
Σκηνοθεσία: Marc Forster
Διάρκεια: 106 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Γλώσσα: Αγγλικά (ήχος)
Υπότιτλοι: Ελληνικοί (Προαιρετικοί - Αφαιρούμενοι)
Ζώνη: 2 ΕΥΡΩΠΗ PAL (όχι για την Αμερική & τον Καναδά)

Περιγραφή:
Η ταινία "Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ" είναι μια αμερικανική παραγωγή του 2004. Με σκηνοθέτη τον Μαρκ Φόρστερ και βασισμένη στο θεατρικό έργο "The Man Who Was Peter Pan" του Άλαν Νι, η ταινία προσφέρει μια συγκινητική ματιά στη ζωή του συγγραφέα Τζ. Μ. Μπάρι και τις σχέσεις που τον ενέπνευσαν να δημιουργήσει τον αγαπημένο χαρακτήρα του Πήτερ Παν.

Η ταινία παρουσιάζει τον Τζέιμς Μ. Μπάρι ως έναν συγγραφέα που αντιμετωπίζει προσωπικές και επαγγελματικές δυσκολίες μετά από την αποτυχία της τελευταίας του θεατρικής παράστασης. Κατά τη διάρκεια της ταινίας, γνωρίζει τη χήρα Ντέιβις και τα τέσσερα παιδιά της και αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με αυτούς, ιδίως με τον γιο της, τον Πήτερ.

Η σχέση του Τζέιμς Μ. Μπάρι με τη χήρα και τα παιδιά της ταράζει το πολιτικά ορθό Λονδίνο της εποχής, καθώς οι κοινωνικές προσδοκίες και οι αντιδράσεις από τον οικογενειακό και κοινωνικό του περίγυρο δημιουργούν σκάνδαλο. Ωστόσο, αυτή η ατυχής σχέση και η αντιδράσεις που προκαλεί ενδυναμώνουν την φαντασία του Τζέιμς Μ. Μπάρι και τον ενθαρρύνουν να δημιουργήσει τον χαρακτήρα του Πήτερ Παν.

Η "Finding Neverland" είναι μια ταινία που εξερευνά την δύναμη της φαντασίας, τη σημασία της ανθρώπινης σχέσης και τον τρόπο που οι προσωπικές δυσκολίες μπορούν να οδηγήσουν στη δημιουργία των μεγαλύτερων καλλιτεχνικών έργων. Επίσης, αναδεικνύει τη σημασία της παιδικής αθωότητας και της ικανότητας να διατηρούμε τη φαντασία μας ζωντανή, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη ζωή.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης