€ 35,00

μεταχειρισμένα Βάση για GameBoy Color και 16 κασέτες!!! - 3D Printed - Εκτυπωμένο (GB Color Stand/Holder) PREMIUM

Αυτός ο πωλητής δωρίζει μέρος των εσόδων του για καλό σκοπό. Μάθε περισσότερα
Πλατφόρμα
Nintendo Game Boy
Κατάσταση
Καινούργιο

3D εκτυπωμένη βάση για το GameBoy Color και 16 παιχνίδια - cartridges και ποιοτική εκτύπωση logo, στο χρώμα της επιλογής σας, για να έχετε προσεγμένη και οργανωμένη την συλλογή σας. (GB Color Stand/Holder) - Premium Βάση για το Gameboy Color, με 8 θήκες μπροστά και 8 πίσω, για την μέγιστη αποθήκευση παιχνιδιών σε μία βάση!

**Δυνατότητα δημιουργίας της ίδιας Βάσης και για Gameboy Advance SP, Gameboy DMG, Gameboy Pocket, Gameboy Advance, Gameboy Micro.

* 100% δικό μου σχέδιο!

* Υπάρχει δυνατότητα μετατροπής της βάσης ώστε να χωράει 7 και 10 παιχνίδια, με διαφορετική τιμή (Στείλτε μήνυμα)

* Ότι βλέπετε στο προφίλ μου, είναι εκτυπώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, από εμένα, και όχι φωτογραφίες τυχαίες από το Internet!!

* Χρώμα Σχεδίου: Επικοινωνήστε μαζί μου για την επιλογή χρώματος.

* Αποστολή: Όλες οι αποστολές των προϊόντων μου εκτελούνται μέσω Ελτά Ταχυδρομείο και Box Now, με αγορά μέσω Vendora! Tα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για αγορές 2+ προϊόντων από το προφίλ μου, τα ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Mην ξεχνάτε να ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ το προφίλ μου για να μαθαίνετε τα νέα μου πρώτοι! (Εκπτώσεις, νέες αγγελίες, κλπ),
και ρίξτε μια ματιά στο εμπορικό μου προφίλ για τις υπόλοιπες αγγελίες που αφορούν όλες τις gaming κονσόλες (new & retro), όπως και για διάφορα gaming διακοσμητικά, όπως Cube Dioramas!

(Τags: gameboy color, gbc, gbc stand, gameboy color games holder, gbc cartridges holder, retro 3d prints, gameboy color παιχνίδια, gameboy color βάση διακοσμητική, retro games, gameboy advance, nintendo switch, nintendo ds, pokemon)

Οι χρήστες είδαν επίσης