€ 400,00

μεταχειρισμένα The Atlas V1.5 21700 Mech Mod by SC Philippines+ THE DANI V2 MINI 25MM RDA FROSTED BY SC PHILIPPINES

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

The Atlas V1.5 21700 Mech Mod by SC Philippines+ THE DANI V2 MINI 25MM RDA FROSTED BY SC PHILIPPINES
HANDMADE
HYDROPRINT SKULLS
ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΟΝΤ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ,ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΝΕΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ !
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Το συγκεκριμενο mod απευθύνεται σε πολύ έμπειρους χρήστες που γνωρίζουν τη λειτουργία των μηχανικών mod, δηλαδή των συσκευών που δεν διαθέτουν ηλεκτρονική πλακέτα.

1: Στήνουμε την αντίσταση, μονή ή διπλή, με μεγάλη προσοχή πάντα σε ωμόμετρο ή σε κάποιο ρυθμιζόμενο μοντ για να διασφαλίσουμε ότι λειτουργεί σωστά χωρίς Βραχυκύκλωμα.

2: Χρησιμοποιούμε μόνο καλές επώνυμες μπαταρίες με μεγάλα Αμπέρ συνεχούς αποφόρτισης έτσι ώστε να μπορούν με ασφάλεια να υποστηρίξουν τις αντιστάσεις που χρησιμοποιούμε. Οι μπαταρίες θα πρέπει να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση και να μην υπάρχει κάποιο σκίσιμο στο θερμοσυστελλόμενο που καλύπτει το κεντρικό τους στέλεχος.

3: Για λόγους ασφαλείας σύμφωνα με τον νόμο του Οhm η συνολική τιμή της αντίστασης πρέπει να είναι μέσα στα ασφαλή πλαίσια λειτουργίας άνω των 0,3 ohm γιατί αλλιώς λόγω της ζήτησης υψηλού ρεύματος αποφόρτισης στρεσάρουμε την μπαταρία.

4: Οι επαφές του μηχανικού Μοντ πρέπει να είναι πάντα καθαρές. Ο καθαρισμός των επαφών πρέπει να γίνετε σχολαστικά με ισοπροπυλική αλκοόλη.

5: Επιβάλλεται πάντα να κλειδώνετε τη συσκευή σας όταν δεν την χρησιμοποιείτε ή όταν τη μεταφέρετε, χρησιμοποιώντας το ειδικό σύστημα κλειδώματος που διαθέτει η εκάστοτε συσκευή. Όταν δεν διατίθεται τέτοιο σύστημα να αφαιρείται η μπαταρία από την συσκευή για την αποφυγή της ακούσιας πυροδότησης.

6: Για την ασφάλεια μας οι μπαταρίες εκτός συσκευής να μεταφέρονται μόνο μέσα σε ειδικές θήκες μεταφοράς.