€ 15,00

μεταχειρισμενα Taf Toys Καθρέπτης Αυτοκινήτου 3 in 1 Car Mirror

Taf Toys kathreptis aftokinitou 3 in 1 Car Mirror
Taf Toys Καθρέπτης Αυτοκινήτου 3 in 1 Car Mirror
Taf Toys Καθρέπτης Αυτοκινήτου 3 in 1 Car Mirror
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο
Περιγραφή

Το 3 IN 1 Car Mirror είναι το νέο αξεσουάρ καθίσματος αυτοκινήτου της Taf Toys, ειδικά σχεδιασμένο ειδικά σχεδιασμένο για να διασκεδάζει και να απασχολεί το μωρό σας καθώς αυτό κάθεται στο καθισματάκι αυτοκινήτου με φορά αντίστροφη από την κατεύθυνση του αυτοκινήτου.

Αποτελείται από ένα αποσπώμενο, πλενόμενο, προστατευτικό ύφασμα για το κάθισμα του οχήματος και ένα καθρέφτη ο οποίος δίνει την δυνατότητα στον γονέα να επιβλέπει το μωρό που βρίσκεται στο πίσω κάθισμα ενώ εκείνος οδηγεί.

Ακολουθώντας την ανάπτυξη του μωρού και από τους δώδεκα μήνες και μετά όταν το μωρό σας κάθεται στο καθισματάκι αυτοκινήτου με φορά ίδια με την κατεύθυνση του αυτοκινήτου, ο καθρέφτης από το 3 in1 Car Mirror μπορεί να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί στην πίσω μέρος της θήκης, προς φύλαξη.

Στην θέση του μπορεί να τοποθετηθεί tablet μεγέθους έως 10.1 ιντσών, μέσω του οποίου το μωρό παρακολουθεί προγράμματα της επιλογής του γονέα και κρατείται απασχολημένο και ήρεμο κατά την διάρκεια του ταξιδίου με το αυτοκίνητο.

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Ταχυδρομικά
Δέχομαι "Εγγυημένη Συναλλαγή" (Τι είναι αυτό;)
Οι χρήστες είδαν επίσης