€ 159,00

μεταχειρισμενα HAIX COMMANDER GTX

HAIX COMMANDER GTX
HAIX COMMANDER GTX
HAIX COMMANDER GTX
HAIX COMMANDER GTX
HAIX COMMANDER GTX
HAIX COMMANDER GTX
HAIX COMMANDER GTX
HAIX COMMANDER GTX
Μέγεθος
43
Τύπος
Μπότες / Μποτάκια
Μάρκα
Haix
Χρώμα
Μαύρο
Κατάσταση
Καινούργιο

HAIX COMMANDER GTX 159 !!!

Ειδικά η σόλα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις τακτικές ανάγκες, συνδυάζοντας ένα εξαιρετικά ανθεκτικό στην ολίσθηση ελαστικό μείγμα με έναν καινοτόμο σχεδιασμό πέλματος .

Ανεξάρτητα από το υπόγειο, η σόλα VIBRAM αποτρέπει την ολίσθηση ή την ολίσθηση σε βρεγμένες, ολισθηρές ή ανώμαλες επιφάνειες. Ωστόσο, δεν έγινε κανένας συμβιβασμός όσον αφορά την απορρόφηση κραδασμών και το Commander GTX είναι εξοπλισμένο με την τυπική απορρόφηση HAIX . Ακόμη και οι μεγάλες διαδρομές δεν αποτελούν πρόβλημα, καθώς η σφήνα απορρόφησης κραδασμών στην ενδιάμεση σόλα απορροφά βέλτιστα τα βήματα.

Χάρη στο ανθεκτικό εξωτερικό δέρμα , το εξωτερικό υλικό του τακτικού παπουτσιού δεν είναι μόνο ανθεκτικό και ανθεκτικό, αλλά προστατεύει επίσης το πόδι από αιχμηρά χτυπήματα: οι αιχμηρές άκρες, τα θραύσματα ή οι προεξέχουσες γωνίες απορροφώνται και κυριαρχούνται από το υψηλής ποιότητας εξωτερικό υλικό . Φυσικά, το υλικό είναι εξοπλισμένο με μεμβράνη GORE-TEX τριών στρωμάτων . Άλλωστε, το πόδι πρέπει να παραμένει στεγνό τόσο από έξω όσο και από μέσα και να είναι εξίσου αδιάβροχο όσο και αναπνεύσιμο.

Η μεμβράνη GORE-TEX στο εσωτερικό της μπότας βοηθά στο να επιτευχθεί αυτό, όπως και ένα ειδικό σύστημα αφρού που επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί μέσα στη μπότα και να απομακρύνει την υγρασία - δεν παραμένει δυσάρεστη υγρασία στη μπότα και επομένως δεν υπάρχουν σημεία πίεσης ή ολισθηρές βαθμίδες. Η στήριξη στο πορτμπαγκάζ είναι ούτως ή άλλως εξαιρετική, γιατί το Commander GTX εφαρμόζει στο πόδι σαν δεύτερο δέρμα και στα δύο, στο πέλμα και στην περιοχή του άξονα.

Τέλος, το καινοτόμο σύστημα κορδονιών 2 ζωνών κάνει τα υπόλοιπα για να δημιουργήσει μια σφιχτή, αντιολισθητική, εξαιρετικά στιβαρή μπότα μάχης.

- GORE-TEX αδιάβροχη
- Σύστημα κλιματισμού
- Ανακουφιστική αντικραδασμική προστασία
- Ιδιαίτερα αντιολισθητική
- Πιστοποίηση σύμφωνα με: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC
- Ύψος σε cm: 18,0 cm
- Επάνω υλικό: δέρμα
- Κατηγορία ασφαλείας: O2
- Κλείσιμο: κορδόνι δύο ζωνών
- Βάρος ανά παπούτσι: 870g

Μεγεθη : 41(7UK) , 43(8,5UK) , 46(11UK)

Οι χρήστες είδαν επίσης