€ 180,00

Ανά μήνα

μεταχειρισμενα Διαχείριση Ιστοσελίδων

diachirisi istoselidon
Διαχείριση Ιστοσελίδων
Περιγραφή

Πέραν από την κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδων εξίσου σημαντική είναι και η διαχείριση ιστοσελίδων. Διαχειριζόμαστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, την ιστοσελίδα της εταιρίας σας και όλες τις συμπληρωματικές υπηρεσίες που αφορούν την παρουσία σας στο internet, εξασφαλίζοντας μια άρτια και συνεπή παρουσία.

Γιατί χρειάζομαι διαχειριστή;

Αναθέτοντας σε κάποιον τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας εξασφαλίζετε τη συνεχή βελτίωση της και την διαρκή ενημέρωση γύρω από το αντικείμενο σας στο internet. Μια παρατημένη ιστοσελίδα προκαλεί αρνητική εικόνα για εσάς και την επιχείρηση σας.

Σημαντική για λόγους SEO

Η τακτική συντήρηση του website σας είναι ανεκτίμητη για μια επιτυχημένη στρατηγική SEO. Σας δίνει τη δυνατότητα να ανανεώνετε το περιεχόμενο σας και να αποδεικνύετε στις μηχανές αναζήτησης πως οι ιστοσελίδες σας είναι ενημερωμένες και ασφαλείς. Πρέπει να διατηρείτε το website σας τακτικά ενημερωμένο με καινούργιο περιεχόμενο, λέξεις-κλειδιά και άρθρα, ώστε να κατατάσσεται υψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Σημαντική για λόγους ασφάλειας

Η ασφάλεια είναι με διαφορά ο πιο σημαντικός λόγος για τη συντήρηση του website σας ειδικά εάν οι ιστοσελίδες σας αποθηκεύουν οποιαδήποτε μορφή δεδομένων των πελατών. Εάν χρησιμοποιείτε μια πλατφόρμα όπως το WordPress ή το Wix , πρέπει να βεβαιωθείτε ότι εγκαθιστάτε τακτικά ενημερώσεις λογισμικού και ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας. Δυστυχώς είναι εύκολο και ελκυστικό για τους χάκερ να στοχεύουν ιστοσελίδες που έχουν παραμείνει αδρανείς για πολύ καιρό.

Η συντήρηση είναι καλό να γίνεται από επαγγελματία

Το website σας είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της επιχείρησής σας. Εάν είναι ενημερωμένο και λειτουργεί ομαλά, μπορεί να έχει μια πολύτιμη συνεισφορά στη περαιτέρω ανάπτυξη και κερδοφορία. Αν δεν είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να σας κοστίσει ακριβά. Ένας έμπειρος επαγγελματίας μπορεί να εγγυηθεί πως οι εργασίες συντήρησης γίνονται ολοκληρωμένα και συστηματικά ώστε να μην έχετε προβλήματα ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.

Τι περιλαμβάνει η διαχείριση ιστοσελίδας;

Ανανέωση περιεχομένου (κείμενα, νέα, ,πληροφορίες)
Αναβαθμίσεις (Λογισμικών, ασφαλείας)
Τροποποιήσεις (Γραφιστικά, Banners, λειτουργίες)
Σύνδεση με τα Social Media (facebook, twiter, youtube)
Μηχανές αναζήτησης (Στατιστικά, αναφορές, ανάλυση)

Οι χρήστες είδαν επίσης