€ 2.900,00

μεταχειρισμενα Πωλείται το ηλεκτρονικό καταστήμα ερωτικών ειδών erosart.club

polite to ilektroniko katastima erotikon idon erosart.club
Πωλείται το ηλεκτρονικό καταστήμα ερωτικών ειδών erosart.club
Πωλείται το ηλεκτρονικό καταστήμα ερωτικών ειδών erosart.club
Κατάσταση
Καινούργιο
Περιγραφή

Πωλείται το ηλεκτρονικό καταστήμα ερωτικών ειδών erosart.club

✔  Δωρεάν Servers

✔  40.000+ ερωτικά είδη και εσώρουχα

✔  100.000+ DVD για ενήλικες

✔  Πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

✔  Ζωντανή υποστήριξη πελατών η οποία παρέχεται από την συνεργαζόμενη εταιρία χονδρικής πώλησης

✔  Στατιστικά σε πραγματικό χρόνο

✔  Επιλέξτε τις δικές σας τιμές

✔  Δημιουργήστε προσφορές και κουπόνια

✔  Mobile Ready/Responsive Templates

✔  Δεν χρειάζεται να έχετε απόθεμα ( stock )

✔  Συνδεδεμένο με το Google Search Console

✔  SEO Friendly

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο από τις αποθήκες της εταιρείας στην Αμερική.  

Το συγκεκριμένο e-shop λειτουργεί σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρεία ερωτικών ειδών παγκοσμίως.Στην ουσία είναι ένας συνδυασμός franchise,white label και dropshipping.Με πιο απλά λόγια η εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε μας παρέχει μια τεράστια γκάμα προϊόντων τα οποία ανανεώνονται αυτόματα μέσα στο site μας,και εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να ορίσουμε με αυτόματο τρόπο επί της εκατό την προμήθεια μας. Το ευρος των προμηθειών κυμαίνεται από 15% έως 40%

Μέσα από τον πίνακα διαχείρισης του site μπορουμε να παρακολουθούμε τις πωλήσεις μας , την επισκεψιμότητα μας ανά ημέρα όπως επίσης μπορούμε διαχειριζόμαστε το site μας.

Σχετικά με το κόστος λειτουργίας του συγκεκριμένου e-shop αυτό δεν έχει κάποιο επιπλέον κόστος εκτός του domain name erosart.club το οποιο είναι γύρω στα 15Ε ανά έτος.

Ο πιο σημαντικός τομέας αναφορικά με την λειτουργία μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop είναι οι servers , η φιλοξενία - hosting των οποίων το κόστος κυμαίνεται από 20Ε τον μήνα και μπορεί να φτάσει έως και 500E αναλόγως τους servers και την ισχύ τους. Σχετικά με το δικό μας e-shop το hosting προσφέρετε δωρεάν από την εταιρία που συνεργαζόμαστε.

Οπότε αυτό που χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά και αποδοτικά το συγκεκριμένο e-shop είναι η προώθηση του.Δεν θα χρειαστείτε κάποιον υπάλληλο γιατί σχεδόν όλα είναι αυτοματοποιημένα και συγχρονισμένα με την Αμερικάνικη εταιρία χονδρικής με την οποία συνεργαζόμαστε.Σχετικά με την διεκπεραίωση των παραγγελιών όταν ο πελάτης κάνει την παραγγελία του αυτόματα το σύστημα του e-shop μας την καταγράφει αναλυτικά όπως επίσης καταγράφει την προμήθεια μας η οποία πιστώνεται αυτοματα στο πίνακα διαχείρισης του site μας. Την ίδια στιγμή η Αμερικάνικη εταιρεία ενημερώνετε για την παραγγελία με όλα τα στοιχεία του πελάτη και στέλνει το προϊόν στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Σχετικά με τις αναλήψεις των χρημάτων μας αυτές μπορούν να γίνουν μέσω PAYPAL και τραπεζικής κατάθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι χρήστες είδαν επίσης