€ 1.500,00

Ανά έτος

μεταχειρισμενα Δημιουργία Dropshipping Eshop

dimiourgia Dropshipping Eshop
Δημιουργία Dropshipping Eshop
Περιγραφή

Δημιουργία Dropshipping Eshop

Το Drop shipping αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιτρέπει σε ένα λιανέμπορο να πουλάει προϊόντα σε πελάτες, χωρίς να διαθέτει αποθήκη ή στοκ, κατόπιν συνεργασίας με κάποιο χονδρέμπορο, ο οποίος διατηρεί στις αποθήκες του τα προϊόντα και αναλαμβάνει την αποστολή της παραγγελίας προς τον πελάτη. Το κέρδος του λιανέμπορου προκύπτει από τη διαφορά της λιανικής μείον της χονδρικής τιμής.

Με πιο απλά λόγια, ο έμπορος διαφημίζει μια λίστα από προϊόντα σε υποψήφιους πελάτες μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα του και δέχεται τις παραγγελίες σε λιανική τιμή πώλησης. Στη συνέχεια παραγγέλνει τα προϊόντα αυτά από τον χονδρέμπορο σε χονδρική τιμή, ο οποίος τα προωθεί ταχυδρομικά προς τον πελάτη.

Προτεινομενες πλατφορμες για την δημιουργία του Dropshipping Eshop

1.WIX
2.WooCommerce

Επιλογές για τα προϊόντα που θα πουλάτε μέσω του eshop σας.

1. Custom προϊόντα μέσω της μεθόδου POD

Τι είναι το Print on Demand;

Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για δημιουργικά άτομα να κερδίσουν χρήματα στο Διαδίκτυο σήμερα από ποτέ. Είτε είστε σχεδιαστής, καλλιτέχνης ή γκουρού στυλ, ο ψηφιακός κόσμος προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να βρείτε και να προσελκύσετε πελάτες, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία.

Αν και υπάρχει πάντα η επιλογή για καλλιτεχνικά άτομα να δημιουργήσουν τα δικά τους καταστήματα και να κατασκευάσουν τις δημιουργίες τους από το μηδέν, αυτό είναι συχνά πολύ ακριβό για πολλούς αρχάριους. Εκεί οι υπηρεσίες εκτύπωσης κατα παραγγελία ή οι λύσεις "POD" είναι χρήσιμες.

Μοιάζει πολύ με dropshipping και δίνει πολλούς από τους πονοκεφάλους της λειτουργίας μιας επιχείρησης σε ένα τρίτο μέρος. Με τη σωστή υποστήριξη ψηφιακής εκτύπωσης και μια λίστα μοναδικών προϊόντων, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσοδοφόρα μάρκα στο διαδίκτυο.

2. Modalyst

Το Modalyst εστιάζει στην αυτοματοποίηση σχετικά με εργασίες που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό εμπόριο. 

Πως δουλεύει το Modalyst

Βήμα 1 Βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων με ένα κλικ

Βήμα 2 Ο πελάτης αγοράζει ένα προϊόν μέσω του eshop σας το οποίο είναι συνδεδεμένο με το Modalyst

Βήμα 3 Αγοράστε το προϊόν απευθείας από τον προμηθευτή μέσω του Modalyst

Βήμα 4 Ο προμηθευτής αποστέλλει το προϊόν απευθείας στον πελάτη. Ο αριθμός παρακολούθησης κοινοποιείται αυτόματα.

Το Modalyst είναι γνωστό για την παροχή τεράστιας επιλογής προϊόντων,υψηλής ποιότητας προερχόμενα από ανεξάρτητες μάρκες από όλο τον κόσμο,όπως ρούχα, τσάντες, παπούτσια, αξεσουάρ κ.λπ.

Με άλλα λόγια, είναι μια αγορά B2B. Δεν αγοράζετε τίποτα εκ των προτέρων. Αντ 'αυτού, απλά επιλέγετε τα είδη που θέλετε να πουλήσετε στο κατάστημα σας και, στη συνέχεια, παραγγείλετε αυτά τα προϊόντα όταν ένας πελάτης πραγματοποιεί μια αγορά

περισσότερες από 150,000 επιτυχημένες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν προσθέσει προϊόντα Modalyst στο κατάστημά τους

Το Modalyst Ιδρύθηκε το 2012 και εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο. Η Jill Sherman είναι Διευθύνων Σύμβουλος και ο συνιδρυτής της είναι ο Alain Miguel.Η Modalyst ασχολείται κυρίως με τις μάρκες μόδας και τη σύνδεσή τους με εμπόρους λιανικής, σχεδιαστές, αντιπροσώπους και καταναλωτές.

Οι κριτικές της στα μέσα ενημέρωσης είναι εξαιρετικά θετικές. Συμπεριλαμβανομένων κολακευτικών αναφορών σε δημοσιεύσεις όπως Vogue, TedX, Bloomberg Businessweek και Fashion Digital Daily.

Πιο αναλυτικά η υπηρεσία η οποία σας προσφέρουμε είναι :

1. Αγορά του domain name σας ( Godaddy - Namecheap )
2. Σύνδεση του domain σας
3. Εγκατάσταση και σχεδιασμός του Eshop σας
4. Σύνδεση του eshop σας με το προμηθευτή των προιοντων σας
5. Σύνδεση των μεθόδων πληρωμής ( PAYPAL )
6. Καθοδήγηση σχετικά με το marketing και την προώθηση του καταστήματος σας.

Οι χρήστες είδαν επίσης