Ο πωλητής έχει απενεργοποιήσει αυτήν την αγγελία προσωρινά.

€ 2.200,00

μεταχειρισμενα Πωλείται ηλεκτρονικό κατάστημα Gadgets terra e-shop

polite ilektroniko katastima  Gadgets terra e-shop
Πωλείται ηλεκτρονικό κατάστημα  Gadgets terra e-shop
Πωλείται ηλεκτρονικό κατάστημα  Gadgets terra e-shop
Πωλείται ηλεκτρονικό κατάστημα  Gadgets terra e-shop
Πωλείται ηλεκτρονικό κατάστημα  Gadgets terra e-shop
Κατάσταση
Καινούργιο
Περιγραφή

ΠΩΛΕΊΤΑΙ Gadgets Terra e- shop ,το απόλυτο εργαλείο για dropshipping επιχείρηση .
Είναι ολοκαίνουριο ηλεκτρονικό κατάστημα (e- shop) τελευταίας τεχνολογίας.
Εχει ανεβασμένα πάνω από 100 προϊόντα της κατηγορίας Gadgets & Phone accespories που έχουν μεγάλη ζήτηση παγκοσμίως και μπορείτε να προσθέσετε όσα προϊόντα θέλετε ακόμα .
το Site είναι διασυνδεδεμένο με αποθήκη προμηθευτών, τα προϊόντα εισάγονται με ένα κλικ στο ηλεκτρονικό κατάστημα και είναι έτοιμα για πώληση.
Οταν μπαίνει παραγγελία, το στέλνει ο προμηθευτής στο πελάτη σας και εσείς παίρνετε την προμήθεια σας, η οποία μπορεί να είναι 100 % - 300 % από το κόστος του προϊόντος.
Ε- shop είναι χτισμένο σε wordpress, πλήρες responsive στα κινητά και σε όλες τις οθόνες, με ταχύτατη φόρτωση σελίδων, πολύ εύκολο στη διαχείριση του ακόμα και από τα άτομα χωρίς εμπειρία.
Εχει έτοιμες επαγγελματικές σελίδες στο Pinterest, Facebook, Instagram ,Tweeter και ενσωματωμένο plugin που ποστάρει αυτόματα σε όλα τα social media και σας γλιτώνει από χρονοβόρες διαδικασίες διαχείρισης .
Εχει όλες τις χρήσιμες έξτρα λειτουργίες για την αύξηση του conversion rate .
Διασυνδεδεμένο με Google Analytic .
Πλεονεκτήματα - δεν χρειάζεστε φυσικό κατάστημα, εμπόρευμα, αποθήκη - μπορείτε να δουλεύετε και από το σπίτι σας - Χρειάζεστε μόνο 1 - 2 ώρες την ημέρα για τη διαχείριση του - ανέβασμα νέων προϊόντων, επεξεργασία παραγγελιών.
- Δεν υπάρχουν λειτουργικά έξοδα και κρυφά κόστη - πληρώνετε μόνο 48 ευρώ το χρόνο για hosting, χωρίς πάγια μηνιαία έξοδα, δωρεάν τεχνική υποστήριξη .
Πουλάτε τα προϊόντα παγκοσμίως, δεν περιορίζεστε στην ελληνική αγορά, με πληρωμή με κάρτα η paypal .
Είναι τεσταρισμένο &πλήρες λειτουργικό .
Από την πλευρά σας χρειάζεστε μόνο την προώθηση και διαφήμιση για να φέρει περισσότερη επισκεψημότητα και αγορές.
Με την αγορά παρέχεται πλήρης εκπαίδευση λειτουργίας, με πετυχημένες στρατηγικές μάρκετινγκ - προώθησης. Πρόκειται για πραγματική ΕΥΚΑΙΡΙΑ, η πιο ξεκούραστη και έτοιμη λύση για άμεσο εισόδημα, 2.200 ,συζητήσιμη .Παρακαλώ οποίος ενδιαφέρετε σοβαρά ,ας επικοινωνήσει μαζί μας .

Οι χρήστες είδαν επίσης