€ 110,00

μεταχειρισμενα Lenovo Ideapad B575e

Κατασκευαστής
Lenovo
Μέγεθος οθόνης
15 - 15.9 Inch
Επεξεργαστής
AMD E-Series
Μνήμη (RAM)
4GB
Δίσκος
HDD
Λειτουργικό σύστημα
Windows
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Πωλείται το laptop του τίτλου το οποίο είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Η φυσική και αισθητική του κατάσταση είναι εξαιρετική διότι έχει χρησιμοποιηθεί με προσοχή, χωρίς ταλαιπωρίες και χτυπήματα! Είναι πεντακάθαρο εσωτερικά κι εξωτερικά κι έχει συντηρηθεί πρόσφατα με ανανέωση θερμαπαγωγικής πάστας!

O σκληρός δίσκος, έχει χωρητικότητα 320 GB (στην λίστα των χωρητικοτήτων στο Vendora, δεν υπήρχε η χωρητικότητα των 320 GB, γι' αυτό την αναφέρω στην περιγραφή) ο οποίος έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά κι είναι σε άριστη φυσική κατάσταση και άψογες επιδόσεις.

Η μπαταρία του (είναι η γνήσια και) προσφέρει αρκετά ικανοποιητική αυτονομία, διότι χρησιμοποιείτο ΚΑΙ με την μπαταρία μετά από σωστούς κύκλους φόρτισης και χρήσης.

Εμφανίζει κατά καιρούς μία μικρή δυσλειτουργία στο πληκτρολόγιο: 2~3 πλήκτρα τα οποία χρειάζονται λίγο μεγαλύτερη πίεση για ν' ανταποκριθούν. Το κόστος αντικατάστασής του είναι πολύ χαμηλό, αν τυχόν ο αγοραστής επιθυμήσει να το αντικαταστήσει.

Θα δοθεί με πλήρως εγκατεστημένο λειτουργικό Windows 10 Home 64bit ενεργοποιημένο ψηφιακά, ενημερωμένο με την πιο πρόσφατη έκδοση κι όλους τους device drivers ενημερωμένους, καθώς και μερικές βοηθητικές εφαρμογές.

Υπάρχει η δυνατότητα να πωληθεί μετά από αντικατάσταση του πληκτρολόγιου ή ακόμη και με αντικατάσταση του μηχανικού σκληρού δίσκου από έναν SSD, όμως η πλατφόρμα του Vendora, δεν προσφέρει την δυνατότητα να οριστούν οι τιμές αναλόγως με τις εναλλακτικές επιλογές (με το νέο πληκτρολόγιο ή ως έχει, την αντικατάσταση του HDD ή όχι και χωρίς επιπρόσθετο λογισμικό (όπως π.χ. Anydesk, Ccleaner, Adwcleaner, Process Lasso -το οποίο κάνει έξυπνη διαχείριση πόρων κι ενέργειας- ή άλλο χρηστικό λογισμικό)!

Μία ακόμη σημαντική παρέμβαση που έχει γίνει, είναι η προχωρημένη παραμετροποίηση του λειτουργικού, ώστε να μη γίνεται άσκοπη επιβάρυνση των πόρων του συστήματος από υπηρεσίες κι εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο. Εν κατακλείδι, αναλόγως με το τι θα συμφωνηθεί με τον αγοραστή, θα τροποποιήσω την αγγελία, ώστε να οριστικοποιηθεί η τελική τιμή του!

Για τυχόν απορίες που έχετε, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω του Vendora chat!