€1 με BOX NOW όλο το 2023! 📦🎉

€ 7,00

μεταχειρισμενα ΣΤΕΛΛΑ ΒΙΟΛΑΝΤΗ - ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

ΣΤΕΛΛΑ ΒΙΟΛΑΝΤΗ - ΙΣΑΒΕΛΛΑ
ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Μια καλοκαιρινή βαρκάδα και μια ερωτική επιστολή ήταν αρκετά για να αποκαλυφτούν τα καλά κρυμμένα από καιρό συναισθήματα που έτρεφαν μεταξύ τους η Στέλλα Βιολάντη και ο Χρηστάκης Ζαμάνος. Εκείνη όμορφη, περήφανη, ξεχωριστή προσωπικότητα από πλούσια οικογένεια. Εκείνος, γοητευτικός και περιζήτητος, εργαζόταν στο Αγγλικό Τυπογραφείο της περιοχής. Κανείς τους δε σκέφτηκε ότι η αγάπη τους έπρεπε να δοκιμαστεί. Έτσι όταν η Στέλλα Βιολάντη έγραφε τη φράση "Σ' αγαπώ" πάνω σε μια κόλλα χαρτιού, με μια μαργαρίτα στην κόχη δεν μπορούσε να φανταστεί ότι χάραζε την αιώνια καταδίκη της. Μια καταδίκη που την όρισε ο ίδιος ο πατέρας της, ο Παναγής Βιολάντης.
Ένα κοινωνικό κατεστημένο των αρχών του 20ού αιώνα έδωσε στον Ξενόπουλο την αφορμή να πλάσει μια ξεχωριστή ηρωίδα που εξυψώνεται στα όρια του Ιδανικού, αποτελώντας πρότυπο μια άλλης καλύτερης ζωής, διαφορετικής απ' αυτή που ζούνε, την άπνοη και τετριμμένη, όλοι οι γύρω. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)


Εκδότης ΑΔΕΛΦΟΙ ΒΛΑΣΣΗ
Σειρά ΕΡΓΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
Χρονολογία Έκδοσης Δεκέμβριος 1984
Αριθμός σελίδων 208
Διαστάσεις 21x14

Από τις αγγελίες που έχω προς πώληση, άν επιλέξετε 4 αντικείμενα παίρνετε δώρο το 4ο οποίο έχει την μικρότερη αξία ή και συνδυάστε περισσότερα προϊόντα με μια κοινή αποστολή.