€ 4,90

μεταχειρισμένα ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ-Συγγραφέας: ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ,ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

Γλώσσα
Ελληνικά

ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ-Συγγραφέας: ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ,ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ
Συγγραφέας: ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΟΥΛΑ
Έτος έκδοσης: 1995
ΣΕΛ.: 56
Διαστάσεις: 14 x 20,6
Εικονογράφηση: Ασπρόμαυρη
Βάρος: 104.00 γραμ.
Μαλακό εξώφυλλο
Κατάσταση Μεταχειρισμένο Εξωτερικα εχει φθορες και εσωτερικα εχει στη πρωτη σελιδα υπογραμιση με μαρκαδορο (δειτε φωτο)
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ο κύκλος των μπορντέλων κρατούσε αιχμάλωτο το Συγγραφέα που τελείωνε το μυθιστόρημα της νύχτας μαζί με τη ζωή του. Οι οχτώ γυναίκες της ζωής του πόρνες και άγιες έστεκαν γύρω του χορός αρχαίας τραγωδίας και σα να μην περίμεναν τίποτα πια. Δεν μιλούσε κανένας και μόνο αυτή η ερωτική μουσική όλο και πιο βαθιά εισχωρούσε στο αίμα και άφηνε τα σημάδια της στο πρόσωπο και στο δέρμα των χεριών ενώ εξακολουθούσε να υπάρχει σαν μοναχική παρουσία μέσα σε τόσο κόσμο πολύχρωμο και βουερό και ξαναγινόταν η εβδομάδα του Πάθους και του παγωμένου αέρα στο πρόσωπο και στα χέρια του Συγγραφέα.
Κάποια στιγμή όλα έμοιαζαν μαρμαρωμένα και μόνο αυτή η παιδική φωνούλα σημάδευε το χώρο με άσπρα και κατακόκκινα λουλούδια λέξεις και κρατούσε μια επικίνδυνη ισορροπία ανάμεσα στο κατακόκκινο από αίμα και το μαύρο από φιλιά του μεσημεριού. Τίποτα δεν μαρτυρούσε την αγωνία των νεκρών εραστών που αγωνίζονταν να κρατήσουν εκείνο το χαμόγελο από πεθαμένα φύλλα και μια κάθετη γραμμή που τα διαπερνούσε όλα πέρα ως πέρα.
Το μυθιστόρημα της νύχτας ήταν για όλους μια μοναδική ευκαιρία για να αναγνωριστούν.
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:
BOX NOW
ΕΛΤΑ
COURIER της επιλογής σας με χρέωση παραλήπτη -Ενδεικτικό κόστος γενική ταχυδρομική αν το παραλάβετε εσείς από κοντινό σας κατάστημα 4-5 ευρώ
Χανιά παράδοση δωρεάν κέντρο - Κρήτη αποστολή και με ΚΤΕΛ χρέωση παραλήπτη 3-4 ευρώ.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και να κάνετε προσφορά στέλνοντας μήνυμα αν σας ενδιαφέρουν διάφορα είδη από διαφορετικές αγγελίες για να ανεβάσουμε καινούργια και ομαδική αγγελία για σας, για εξοικονόμηση μεταφορικών.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μήνυμα.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης