€ 400,00

μεταχειρισμενα ΣΚΗΝΗ SCANDIKA TORONTO 8 ΑΤΟΜΩΝ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ

skini SCANDIKA TORONTO 8 atomon achrisimopiiti
ΣΚΗΝΗ SCANDIKA TORONTO 8 ΑΤΟΜΩΝ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ
ΣΚΗΝΗ SCANDIKA TORONTO 8 ΑΤΟΜΩΝ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ
ΣΚΗΝΗ SCANDIKA TORONTO 8 ΑΤΟΜΩΝ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ
Κατάσταση
Καινούργιο

Περιγραφή κατασκευαστή

Το Τορόντο είναι μια εξαιρετική σκηνή για ομαδικές ή οικογενειακές διακοπές.

Χάρη στους χρωματικούς πόλους είναι παιδικό παιχνίδι να στήνεις τη σκηνή, η οποία αντέχει ακόμη και στους ισχυρότερους ανέμους.

Η είσοδος είναι η ηλιοροφή σας. Το ευρύχωρο μεσαίο τμήμα της σκηνής παρέχει άφθονο χώρο για αποσκευές, είδη παντοπωλείου και ό,τι άλλο χρειάζεται κατά την κατασκήνωση. Με περισσότερο από 6,5 πόδια χώρο για το κεφάλι είναι ένα τέλειο σαλόνι για σπιτικές βραδιές.

Μετακινηθείτε με ευκολία. Με περισσότερο από 6,5 πόδια χώρο για το κεφάλι, δεν κινδυνεύετε πλέον από άκαμπτο λαιμό όταν περνάτε λίγο χρόνο στη σκηνή σας. Λόγω του βελτιστοποιημένου συστήματος εξαερισμού και του αναπνεύσιμου υλικού σκηνής, το εσωτερικό κλίμα της σκηνής παραμένει τέλειο ανά πάσα στιγμή.

Συνδυασμένη ευελιξία και σταθερότητα. Οι πόλοι είναι κατασκευασμένοι από ίνες γυαλιού ανθεκτικό στη θραύση στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε ακόμα και σε δυνατό αέρα. Με στήλη νερού 3.000 mm το Τορόντο είναι απολύτως αδιάβροχο. Επιπλέον, ο πολυεστέρας με επίστρωση PU είναι ανθεκτικός στην υπεριώδη ακτινοβολία και ανθεκτικός στις καιρικές συνθήκες.

Εξαιρετικά ελαστική στήλη νερού.. Μια σκηνή θεωρείται αδιάβροχη ακόμα και στα 1.200 χλστ! Το μοντέλο του Τορόντο προσφέρει 3.000 χλστ. Ενα θαύμα? Όχι! - απλά θαυματουργός πολυεστέρας με επίστρωση PU! Αυτό καθιστά επίσης τη σκηνή ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία και ιδιαίτερα στην καταιγίδα.

Περιλαμβάνεται κάλυμμα για το εσωτερικό δάπεδο της σκηνής, πολλά αξεσουάρ όπως σχοινιά τύπου, μανταλάκια σκηνής και ένα εγχειρίδιο. Η σκηνή έρχεται σε μια χρήσιμη τσάντα μεταφοράς.

Χωρητικότητα: 8 άτομα
Διάσταση: 620 x 590 cm
Ύψος: 200 cm / 6,5 πόδια (σαλόνι)
Στήλη νερού: 3.000 χλστ
Υλικό (flysheet): 190T Πολυεστέρας, με επίστρωση PU
Υλικό (εσωτερική σκηνή): 100% Πολυεστέρας, αναπνεύσιμο
Υλικό (δάπεδο): 130 g/m2; Π.Ε
Πόλοι: 11 mm fiber glass
Βάρος: 19 kg
Σάκκος αντικειμένων: 66 x 30 x 30 cm (25,98" x 11,81" x 11,81")

Το αντικείμενο μπορεί να αποσταλεί με ασφάλεια αγορών Vendora. (Μάθε περισσότερα)
Οι χρήστες είδαν επίσης