€ 13,00

μεταχειρισμενα Δίσκος AMILA PU Series 50mm 2,5Kg

Κατάσταση
Καινούργιο

Η σειρά Ολυμπιακών δίσκων AMILA PU Series είναι κατασκευασμένοι από κορυφαίας ποιότητας μαντέμι, με επικάλυψη PU. Το δαχτυλίδι στην μέση είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για υψηλή αντοχή και ευκολία εναλλαγής δισκων στην μπάρα. Έχει την πολύ ωραία αίσθηση mat υφής ενώ απουσιάζουν εντελώς οι δυσάρεστες οσμές. Η ποιότητα του χαρακτηρίζεται ως Full Commercial!

Επικάλυψη PU:
Ο δίσκος αφού σχηματιστεί με το μαντέμι μπαίνει στο καλούπι για να γίνει η επικάλυψη με PU. Το συγκεκριμένο υλικό (πολυουρεθάνη) είναι ενα θερμοπλαστικό πολυμερές το οποίο διακρίνεται για την υψηλή αντοχή στην τριβή, υψηλή αντοχή στην διάτμηση και της υψηλής ελαστικότητας, αντοχή στην υγρασία, κάνοντας το ιδιαίτερα ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση. Θεωρείται η κορυφαία λύση επικάλυψης, καθώς το υλικό δεν χαράσεται, προστατεύεται το πάτωμα και θεωρείται κορυφάιας ασθητικής καθώς κατά την διαδικασία παραγωγής μπορεί να προστεθεί διαφορετικό χρώμα στα διαφορετικά μερή κάνοντας τον χρωματισμό ουσιαστικά αθάνατο στο χρόνο.

Οι δίσκοι είναι μαύρου χρώματος με το λογότυπο και τα κιλά να είναι σε έντονο κόκκινο χρώμα δίνοντας ένα δυναμικό τόνο στον χώρο σας