€ 84,00

μεταχειρισμενα SilverCrest S-18 Φριτέζα Αέρος με Αποσπώμενο Κάδο 6lt Μαύρο 2400W

SilverCrest S-18 friteza aeros me apospomeno kado 6lt mavro 2400W
SilverCrest S-18 Φριτέζα Αέρος με Αποσπώμενο Κάδο 6lt Μαύρο 2400W
Κατάσταση
Καινούργιο

Σταματήστε να αντιστέκεστε στους λαχταριστούς τηγανητούς μεζέδες επειδή μετράτε τις θερμίδες μία προς μία. Η ΝΕΑ Φριτέζα Αέρος έχει βρει τον τρόπο να κάνει την υγιεινή διατροφή και τα τηγανητά πιάτα τους καλύτερους φίλους.
Δεν χρησιμοποιεί λάδι ή μαγειρικά λίπη για να μαγειρέψει τα τρόφιμα, αλλά θερμό αέρα. Είναι στη δική σας ευχέρεια αν θέλετε να προσθέσετε.
Ανακυκλώνει γρήγορα το ζεστό αέρα εντός του κάδου ψήνοντας έτσι ομοιόμορφα τα τρόφιμά σας. Το αποτέλεσμα είναι να απολαμβάνετε υγιεινά και ελαφριά πιάτα απαλλαγμένα από θερμίδες και περιττά λιπαρά, αλλά γεμάτα γεύση και νοστιμιά.
Η ταχεία μεταφορά του αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις προσφέρει τραγανή υφή εξωτερικά, ενώ σφραγίζει την υγρασία εσωτερικά για ζουμερό και τρυφερό αποτέλεσμα από μέσα.
Η χωρητικότητα του κάδου είναι στα 6 λίτρα. Το καλάθι τηγανίσματος είναι αντικολλητικό και αφαιρούμενο για εύκολο πλύσιμο. Συμμορφώνεται με τα πρότυπα του LFGB και του FDA. Διαθέτει χρονοδιακόπτη 30 λεπτών με αυτόματη απενεργοποίηση. Όλα τα τμήματα της φριτέζας είναι ασφαλή για τοποθέτηση στο πλυντήριο πιάτων.
Χαρακτηριστικά:

Ισχύς: 2400W
Χωρητικότητα: 6lt
Αφαιρούμενο αντικολλητικό καλάθι τηγανίσματος σύμφωνο με LFGB & FDA
Χρονοδιακόπτης 30 λεπτών με αυτόματη απενεργοποίηση
Ταχεία ανακύκλωση αέρα
Εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας
Απαιτεί ελάχιστο ή και καθόλου λάδι

Το αντικείμενο μπορεί να αποσταλεί με ασφάλεια αγορών Vendora. (Μάθε περισσότερα)
Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης