€ 250,00

Ενοικίαση

μεταχειρισμενα ΜΠΟΤΣΑΗ-Β.ΟΛΓΑΣ ΓΚΑΡΣΩΝΙΕΡΑ 40ΤΜ 1ΟΣ 1ΔΣΚΜΠ

mpotsai-v.olgas gkarsoniera 40tm 1os 1dskmp
ΜΠΟΤΣΑΗ-Β.ΟΛΓΑΣ ΓΚΑΡΣΩΝΙΕΡΑ 40ΤΜ 1ΟΣ 1ΔΣΚΜΠ
Τύπος ακινήτου
Studio / Γκαρσονιέρα
Περιοχή
Θεσσαλονίκη - Δήμος
Δήμος
Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
Γειτονιά
Μπότσαρη
Εμβαδό
40 m²
Έτος κατασκευής
1970
Όροφος
Ημιώροφος
Επίπεδα
1
Υπνοδωμάτια
1
Μπάνια
1
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Κλιματισμός
Βεράντα
Περιγραφή

ΑΝΑΛΗΨΗ - Μπότσαρη και Β.Όλγας περιοχή κοντά στην Ν.Παραλία ενοικιάζεται Γκαρσονιέρα 40τμ, 1ου ορόφου με 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι κουζίνα, μπάνιο με ντουζιέρα , Βαμμένο πρόσωψη με μπαλκόνι, θέρμανση με κλιματιστικό ντουλάπα θωρακισμέμη εξόπορτα κουφώματα αλλουμινίου δίπλα σε στάση αστικών και Ν.Παραλία Κατασκευής του 1968. Η οικοδομή βρίσκεται σε πολύ ωραίο σημείο, απόλυτα ασφαλές με καλό κόσμο τριγύρω κεντρικό. ΤΕΛΙΚΗ Τιμή 250 ευρώ Υπόδειξη μόνο με συστάσεις και φερέγγυους μισθωτές για μακροχρόνια μίσθωση ΚΤΗΜΑΤΟΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Α.Φ.Μ.
Η μεσιτική εταιρία ΚΤΗΜΑΤΟΠΗΓΗ εδρεύει στην οδό Τραπεζούντος 6 Ανάληψη Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται τόσο στις ενοικιάσεις όσο και στις αγοραπωλησίες ακινήτων και επαγγελματικών χώρων.
Είμαστε η πιο οργανωμένη κτηματομεσιτική εταιρία στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Η Κτηματοπηγή απαρτίζεται από μία άρτια καταρτισμένη ομάδα Συμβούλων Ακινήτων και εξειδικευόμαστε στην αγοραπωλησία ακινήτων έχοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο του real estate.
Δουλεύοντας κυρίως τοπικά στον νομό Θεσσαλονίκης, γνωρίζουμε τις συνθήκες αγοράς με αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Αναλύοντας την ανταγωνιστική αγορά αποβλέπουμε στην σωστότερη εκτίμηση του ακινήτου.
Για κάθε ανάθεση σε εμάς προχωρούμε στις κατάλληλες προωθητικές ενέργειες με αποτέλεσμα την ταχύτερη και αξιόπιστη πώληση του ακινήτου σας στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους οικονομικούς συμβούλους για την έκδοση δανείων, πετυχαίνοντας τους καλύτερους τραπεζικούς όρους για τους πελάτες της.
Είμαστε κοντά στον πελάτη ακόμη και μετά την διαδικασία της αγοραπωλησίας έχοντας σαν στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του!
Με εκτίμηση ΚΤΗΜΑΤΟΠΗΓΗ Τραπεζούντος 6 Ανάληψη Θεσσαλονίκη Τ.Κ. - 54643

Οι χρήστες είδαν επίσης